inekle; Bire Bir ve Canlı, Online Özel Ders!

inekle uzun süren bir çalışmanın ardından bugün öğrencilerle buluştu ve ilk üyelerini almaya başladı!

inekle’nin ne olduğunu merak edenler için kısaca bahsedelim. inekle, tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde okuyan gençlerden bire bir ve canlı destek alabilecekleri bir platform.

Kafana bir soru mu takıldı, hemen inekle’ye girip, tercih ettiğin çevrimiçi öğretmenden yardım alabilirsin. Ya da bir online dershane gibi düşünebilirsin de inekle’yi. Ama güzel tarafı, kalabalık bir sınıfta soru sormak için savaşmana, konuyu anlamadığında kendini kötü hissetmene gerek yok. Bire bir, kendi hızında öğrenebileceğin, soru sorabileceğin ya da konu anlatımı isteyebileceğin bir platform burası.

Kontrol sende artık!

Ne zaman, kiminle ve ne kadar çalışacağına sen karar ver! İstediğin kadar dakika al. Çevrimiçi öğretmenlerden istediğini seç ve anında ders talebi gönder. Özel ders gibi uzun saatler de ayırmana gerek yok. Bir ders ne kadar sürerse sadeceo kadar dakikan eksilir. Yani, sadece 15 dakikalık bir seans da yapabilirsin, saatlerce de çalışabilirsin. Ve dakikası sadece 25 kuruş!

Özel ders gibi düzenli olarak tek bir öğretmen ile de çalışabilirsin ya da daha özgür davranıp her ders için farklı biri ile çalışabilir, her sorunu başka bir öğretmene sorabilirsin.

Artık ineklemek o kadar da zor değil değil mi?

Biz de onu diyoruz; pinekleme, inekle!

Leave a Comment