Genç Turkcell’liler inekle’de!

**BU KAMPANYA SONA ERMİŞTİR!**

gnctrkcll-kampanyasi

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll üyelerine özel fırsatlarımız devam ediyor! inekle’den 20 dakika alan tüm Genç Turkcell’lilere 20 dakika ders de bizden hediye! Sınavların yaklaştığın, ödevlerin bir türlü bitmediği bugünlerde “bu kampanya tam da zamanında geldi” dediğinizi duyar gibiyiz.

 

inekle’ye giriş yaptıktan sonra Dakika İstasyonu sayfasında Genç Turkcell paketini seç. Kampanya şifreni almak için SFR9 yazarak 2222’ye kısa mesaj olarak gönder. Ödeme sayfasında cep telefonu numaranı ve gnçtrkcll kampanya şifreni gir ve Devam butonuna bas. İşlem tamamladığında hesabına 40 dakika yüklenmiş olacak!

 

40 dakikan ile istediğin gibi çalış. Örneğin, 10 dakika çalışma stratejileri ile ilgili destek al, 20 dakika başka bir öğretmen ile Matematik çalış ve kalan 10 dakikan ile de başka bir gün Fizik sorularını sor.

 

inekle ne mi? Sınava hazırlanırken, ders çalışırken ya da ödev yaparak kafana takılan soruları sorabileceğin, konu anlatımı isteyebileceğin bir platform. Sadece sana özel bir online dershane diyebiliriz ya da canlı özel ders alabileceğin bir gençlik platformu.
Leave a Comment