inekle Ücretli mi?

inekle’de istediğin çevrimiçi öğretmene ders talebi gönderebilir ve anında yardım almanın keyfini yaşayabilirsin. Tüm derslerin bire bir ve canlı olarak karşılıklı işlendiğini unutma! Yani inekle’de, daha önceden çekilmiş bir videoyu tekrar tekrar izlemiyorsun. Her seferinde bir öğretmene bağlanıp, canlı olarak sorularını sorabiliyor ve sana özel cevap alabiliyorsun.
Dakika bazında işleyen yapısı sayesinde inekle’de birs der ne kadar sürerse sadece o kadar dakikan eksilir. Yani, özel ders ya da dershanede olduğu gibi belli saatlerini ayırman gerekmez. Önceden plan yapman, yol, trafik çekmen de gerekmez. Ya da sorun mu birikti, ertesi günü beklemen, sıraya girmen gerekmez. Yardıma ne zaman ihtiyacın olursa inekle o an yanında!
inekle’nin dakikası 25 kuruştur. Yani; 60 dakika sadece 15 TL. Üstelik, dediğimiz gibi tüm dakikalarını tek seferde kullanmak zorunda değilsin. Bir ders 5 dakika da sürebilir 1 saat de. Ne kadar yardıma ihtiyacın varsa o kadar çalışırsın. Kalan dakikalarını da başka bir soru çözümü veya konu anlatımı için kullanabilir, istersen her ders için başka bir öğretmenle çalışabilirsin.
Şimdi hemen üye ol!
Leave a Comment