inekle’de Ödeme Nasıl Yapılır?

ineklede ödeme nasıl yapılır?

inekle.com’a üye olduktan sonra Dakika İstasyonu sayfasında sayfasından tercih ettiğiniz dakika paketini alabilirsiniz.* Her bir paketin dakikası 25 kuruştur. inekle’de bir ders ne kadar sürerse sadece o kadar dakika eksilir. Öğrenci kalan dakikalarını istediği zaman kullanabilir. Yüklenen dakikaların son kullanma tarihi yoktur. Öğrenci inekle’ye uzun süre giriş yapmasa dahi, yükleyip kullanmadığı dakikalar hesabından silinmez.

Peki inekle’de dakika nasıl yüklenir?

inekle.com’da kredi kartı, debit kart, mobil ödeme, TTNET Ödeme (sonradan eklendi),  havale veya PayPal ile  dakika yükleyebilirsiniz. Havale hariç diğer tüm ödemelerde işlem başarıyla tamamlandıktan hemen sonra dakikalarınız hesabınıza aktarılır. Havalede ise 1 iş günü içerisinde yansır. Yatırılan tutar hesaba geçtikten sonra dakikalar öğrencinin hesabına yüklenir.
Kredi kartı ile dilerseniz direk ya da 3D Secure ödeme (kartınız 3D Secure için açık olmalıdır) sistemini kullanarak anında ödeme yapabilirsiniz. Unutmayın kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde kayıt altına alınmamaktadır. Kredi kartınızın internetten eğitim ile ilgili alışverişler için açık olduğuna emin olun. Bunun için bankanız ile iletişime geçebilirsiniz.
Debit kart ile ödeme yapmak için 3D Secure ödeme seçeneğini tercih etmeniz gerekmektedir.
Mobil ödeme cep telefonu ile yapılır. Tek bir SMS ile ödemeyi kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ödeme tutarı faturalı hatlarda faturaya yansıtılırken, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşer. Hattınızın mobil ödemeye açık olduğundan ve faturasız hatlarda yeterli bakiyeniz olduğundan emin olun.
Havale ile ödeme yaparken açıklama kısmına inekle’deki kullanıcı adınızı (e-mail adresi) yazmanız gerekir. Burada da Dakika İstasyonu’nda ödeme işlemini sonuna kadar tamamlamalı yani son ödeme ekranında da Devam butonuna basarak işlemi tamamlamalısınız ki ödemeden haberimiz olsun. Ödeme hesapta gözüktükten hemen sonra dakikanız hesabınıza aktarılır. Havale işlemlerinin hafta içi mesai saatleri içinde gerçekleştiğini unutmayın.
PayPal online ödeme yapmanızı sağlayan, güvenli, kolay ve hızlı bir ödeme sistemidir. Finansal bilgilerinizi kimseyle paylaşmadan ödeme alınır. Bunun için bir PayPal hesabınız olması gerekir.
Sonradan eklenen TTNET Ödeme seçeneği hakkında bilgi almak için tıklayın.

* Mobil ödeme, TTNET Ödeme ve PayPal seçeneklerinde, 3. parti firmalardan doğan ek masraflar birebir olarak ödenecek tutara yansıtılır. Havalede bankalar havale masrafı alabilmektedir. Kredi kartı ve debit kart ile ödemede ise herhangi bir ek masraf yoktur.
*inekle şu an için iOS işletim sistemli mobil cihazlarda çalışmamaktadır.

Leave a Comment