Maalesef Dershaneye Gidiyorum

malesef dershaneye gidiyorum

“Malesef dersahaneye gidiyorum. Keşke dershaneye kayıt olmadan bu sistemle tanışsaydım. Zamanında, şu an sitedeki saatlik ücretin üç-dört katını vererek özel ders aldım. Kesinlikle inekle kadar verimli olmadı.”

Ahmet Mesut, DGS öğrencisi, Adıyaman

inekle’yi ne zamandır kullanıyorsun?
inekle’yi 1.5 aydır kullanıyorum.
inekle’yi ne amaçla / nasıl kullanıyorsun?
inekle’yi %80 konu anlatımı ve %20 soru çözümü için kullanmaktayım.
Belli bir öğretmen ile mi çalışıyorsun, yoksa kim çevrimiçi ise ondan mı yardım alıyorsun?
Aslında hemen hemen bütün hocalardan yardım aldım. Ancak, konu anlatımı olarak ders aldığım belli hocam var. Soru çözümüne gelecek olursak, hemen hemen o an kim çevrimiçi ise rahatlıkla yardımcı oluyorlar.
inekle senin için neden cazip, neden tercih ettin?
Şöyle belirteyim, benim için en büyük avantajı ders aldığım kişiler ile aramda çok büyük bir yaş farkı olmamasıdır. Tabii ki bununla sınırlı değil. Fiyat açısından tartışılamaz zaten. Piyasaya göre değerlendirsek çok uygun, bu nedenle de ayrıca bana cazip gelmektedir.
Dershaneye gidiyor musun ya da özel ders alıyor musun?
Malesef dersahaneye gidiyorum. Keşke dershaneye kayıt olmadan bu sistemle tanışsaydım. Zamanında şu an sitedeki saatlik ücretin üç-dört katını vererek özel ders aldım. Kesinlikle inekle kadar verimli olmadı.
inekle’nin ne gibi faydalarını gördün?
Yapamadığım soruyu bildiğim halde yapamadığımı gösterdiler bana. Bu sitede bu benim için baya faydalı oldu.
inekle’nin fayfaları / farkları neler?
Konu anlatımı için konuşacak olursak eğer, hocana atmış olduğun bir mesaj ile istediğin saatte dersini alabiliyorsun, geç saatlerde bile! Farklarından bahsedecek olursam eğer en büyük farkı sınırsız hoca tercihim var.
inekle’de “keşke olsaydı” dediğin bir şey var mı?
Tabii ki var. ☺ Yüklü dakika alımları için taksit imkanı ve belli dakika alımlarına karşılık hediyeler.
Üniversite için bir hedefin var mı?
Ben DGS’ye (Dikey Geçiş Sınavı) hazırlanan bir öğrenciyim. Tek hedefim İTÜ gibi bir yerde Elektrik-Elektronik Mühendisliği okumak ve tabii ki inekle’de öğretmen olmak.
Sence “ineklemek” ne demek?
Ben inekle ile tanışmadan önce ineklemeyi sadece saatlerce ders çalışmak, asosyal olmak zannediyordum, oysa ki yanlışmış. İneklemek demek geçirdiğin zamanın bir saniyesini bile boşa geçirmemekmiş.
Sen inek bir öğrenci misin? Sence inek öğrenci kimdir?
Önce inek olmaya aday adayı idim. Şimdi adaylık sürecim bile bitecek gibi duruyor. Artık inek olmam gerekmekte, tabii inekle sayesinde. Bence inek öğrenci konuşurken bile zamanını boşa harcamayan öğrencidir.
Diğer öğrencilere inekle ile ilgili bir mesajın var mı?
Özel ders almak isteyenler, önce birkaç konu alsınlar sitedeki hocalardan sonra bir daha düşünsünler derim.
Online eğitimin bire bir özel ders veya dershaneden farkı var mı sence? Bu bir avantaj mı, dezavantaj mı?
Dersahanelerden farkı çok çok fazla. En büyük özelliği bire bir ders alabilyor olman, dershanede ise en küçük sınıfta dahi yirmi kişi mevcut. Dezavantajına daha rastlamadım.
Leave a Comment