Online Dershane; inekle

Online dershane; inekle

inekle.com nedir diye merak edenler için geliyor bu minik yazı.

Ders çalışırken, sınavlara hazırlanırken ya da sadece ödev yaparken yani yardıma ihtiyacınız olduğu her an faydalanabileceğiniz bir online platform inekle.com.

Burada,İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi‘nde okuyan üniversite öğrencilerinden anında soru çözümü ya da konu anlatımı isteyebiliyorsunuz.
inekle.com‘da şu an LYS, SBS, YGS, matematik, geometri, biyoloji, fen ve teknoloji, kimya ve fizik dersleriyle ilgili soru sorabileceğiniz 300’den fazla üniversiteli var. Dershaneye gidin ya da gitmeyin, özel ders alın ya da almayın, inekle.com derslerinizde yardıma ihtiyaç duyduğunuz her an başvurabileceğiniz bir site.
Online özel ders kavramını getiren inekle’ye hemen üye olarak kazanacağınız 5 dakika ile sistemi test edebilirsiniz. Sonrasında dakika satın alarak istediğiniz üniversiteliden istediğiniz kadar yardım alabiliyorsunuz. Dakikası sadece 25 kuruş. Yani 60 dakika 15 TL. Ve hepsini bir kerede kullanmanız gerekmiyor. Ayrıca, tüm dersler arşivlendiği için istediğiniz zaman eski seansları izleyip, tekrar yapabiliyorsunuz.
Kısaca inekle; her an kullanabiliceğin bir acil yardım butonu. O zaman sen de şimdi pinekleme, inekle!
Leave a Comment