Online Özel Ders Neden Etkili

online-ders-iyi-mi

İnternetten online dersin ne kadar verimli ve etkili olduğu ile ilgili kafalarda soru işaretleri olabiliyor. Alışılmışın dışında olan her şey gibi bu konu da merak uyandırabiliyor. İnternetten ders herkes için, her öğrenci için uygun olmayabilir. Bu ailenin ve öğrencinin kendisinin vereceği bir karardır. Online ders neden avantajlıdır merak ediyorsanız, 10 önemli nedeni sizin için sıraladık!

Okuyun, değerlendirin, sizin için uygun mu karar verin.

İnternetten Dersin Avantajlı ve Etkili Olmasının 10 Nedeni

Mekandan ve zamandan bağımsız. Nerede olursanız olun veya ne zaman ihtiyacınız olursa olsun internet bağlantınız olduğu sürece ders alabilirsiniz.

Uygun fiyat. Bire bir, özel ve canlı dersin fiyatı fiziksel olarak buluşulan özel derse kıyasla çok daha uygundur.

Örneğin; inekle‘nin dakikası 25 kuruş. 60 dakika aldınız diyelim 15 TL’ye denk geliyor. En güzel ve avantajlı yanı ise anlık ve dakika bazlı eğitimin mümkün olması. Yani, öğrenci önce dakika alıyor ve sonra dakikalarını kullanıyor. Bir ders ne kadar sürerse sadece o kadar dakikası eksiliyor ve kalan dakikalarını istediği gibi kullanabiliyor. Fiyatlar, ödeme seçenekleri ve devam eden fırsatlar hakkında bilgi almak isterseniz hemen tıklayın!

Esnek ve pratik. Online ders çok daha esnek olmakla beraber hem öğretmen hem de öğrenci için çok daha pratiktir. Zaman kaybını her iki taraf için de neredeyse yok eder.

Seyahat eden aileler için ideal! Nereye giderseniz gidin, tatil de dahi ihtiyacınız olduğu an yardıma ulaşabilirsiniz.

Derslerinde geri kalmana gerek yok. Hastalık veya sakatlanma gibi nedenlerden dolayı okula gidemeyen öğrenciler de derslerinden eksik kalmak zorunda değillerdir. Ödevleri ya da o gün sınıfta anlatılan konu ile ilgili hemen yardım alabilir, sanki o gün okuldaymış gibi eksiklerini kapatabilirler.

Çekingenliğe son. Sınıfta, kalabalıkta konuşmaya çekinen öğrenciler için idealdir! Bire bir  ve aynı zamanda internet üzerinden olması nedeniyle öğrenciler kimseden çekinmeden rahatça sorularını sorabilir ve anlamış gibi yapmak zorunda kalmadan anlayana kadar yardım alabilirler.

Ev rahatlığında. Dışarı çıkmak zorunda kalmadan, evinizin rahatlığında ders alabilirsiniz. Özel derse ya da etüde gitmek hele ki soğuk havalarda işkence haline gelebiliyor. Online özel ders sayesinde evden çıkmadan anında yardım alabilirsiniz. Aynı şekilde öğretmenler de hele ki  İstanbul gibi trafiğin çekilmez olabildiği şehirlerde yolda zaman kaybetmeden oldukları yerden ders verebilirler.

Veliler de rahat. Bu veliler için de bir fırsat. Buluşmayı ayarlamak için öğretmen ve öğrenci arasında mekik dokuma günleri ve özel ders için yapılan çay-kek hazırlıkları, servis derdi sona erdi.

Unutmadan, isterlerse veliler de inekle‘ye üye olabiliyor, çocukları ile inekle üzerinde eşleşip, dakika gönderebiliyor, çalışmalarını grafiksel olarak uzaktan takip edebiliyorlar.

Öğrenciler daha motive. Teknoloji ile halihazırad iç içe olan yeni nesil öğrenciler bilgisayarları ile internetten ders alma konusunda çok daha motiveler.
inekle‘de ders verenlerin üniversiteli gençler olması öğrencileri bire bir yardım alma konusunda daha da motive ediyor. Öğrenciler daha kısa bir süre önce üniversite hazırlık döneminden geçmiş üniversitelilere hem dersleriyle ilgili hem de öğrencilik, çalışma stratejileri ve üniversite ile ilgili danışabiliyorlar.

Eksiğiniz kalmasın. Son olarak okula gitmeyen ya da gidemeyen, evde eğitim gören öğrenciler için de online ders büyük avantaj. Velilerin yetemediği, yardıma ihtiyaç duydukları anlarda öğrenciler ve veliler anında sorularını sorup, çalışmalarına devam edebiliyorlar.

Bunların yanı sıra, inekle’de tüm derslerin bire bir ve canlı olduğunu unutmayın. Hesabınızda dakikanız olduğu sürece çevrimiçi öğretmenlerden istediğinize anında ders talebi gönderebilir, konu anlatımı ya da soru çözümü isteyebilirsiniz.

Diyelim ki istediğiniz öğretmen çevrimiçi değil, sorun yok! Öğretmene inekle üzerinden mesaj ya da SMS gönderebilir, derste buluşmak için haberleşebilirsiniz.

Leave a Comment