Pepsicilere 10 inekle dakikası hediye!

**BU KAMPANYA SONA ERDİ!**
Pepsiciler şimdi pineklemiyor, inekliyor! Sen de, Pepsi kapaklarından çıkan şifren ile inekle.com’a üye ol, anında 10 inekle dakikası kazan ve yardıma ihtiyacın olduğunda inekle.com’da yer alan, özenle seçilmiş, Türkiye’de online eğitim konusunda en deneyimli üniversiteli gençlerinden derslerinle ilgili yardım al.
 10 dakikan ile kendi seçtiğin üniversiteliye bağlanıp, bire bir ve canlı özel ders alabilir, konu anlatımı isteyebilir, sorularını sorabilirsin. Derslerin yanısıra, çalışma stratejileri, üniversite ve bölümlerle ilgili de danışabilirsin. Ayrıca, sorularını hazırlayıp tüm öğretmenlerin görebildiği havuza da gönderebilirsin. Sorunu üzerine alan öğretmen cevabı sana inekle.com üzerinden metin / görsel olarak gönderir.
Tüm dersler, beyaz tahta, video konferans ve chat modüllerinden oluşan sanal sınıfta işleniyor. Tahtaya ve chate yazılanlar arşivlenir ve istediğinde geri dönüp tekrar yapabilirsin. Bir ders ne kadar sürerse sadece o kadar dakikan eksilir. Soru havuzuna gönderdiğin sorularda ise, her bir tanesi için 2 dakikan eksilir.
Şimdi, Pepsi şifrenle üye ol ve PİNEKLEME, İNEKLE!
**BU KAMPANYA SONA ERDİ!**
One thought on “Pepsicilere 10 inekle dakikası hediye!”
Leave a Comment