TTNET Ödeme inekle’de!

TTNET Ödeme

Bugünden itibaren inekle.com‘dan TTNET Ödeme ile de dakika alınabiliyor! inekle.com – TTNET Ödeme entegrasyonu bu servisin ilk uygulamarından biri.

Bu sistem sayesinde internetten yapılan dakika yüklemelerinin tutarı TTNET faturasına yansıtılıyor. Yani, inekle.com‘dan istediğiniz kadar dakika yüklüyorsunuz  ve TTNET faturanız ile ödüyorsunuz! Ayda en fazla 100 TL alışveriş yapılabildiğini unutmamak lazım.

inekle.com Dakika İstasyonu sayfasında yüklemek istediğiniz dakika miktarını seçtikten sonra karşınıza çıkan ödeme seçenekleri ekranında TTNET Ödeme‘yi seçip DEVAM butonuna basıyorsunuz. Sonrasında yönlendirileceğiniz TTNET Ödeme sayfasında TTNET kullanıcı adınızı (email) girdiğinizde TTNET abonelik bilgilerinde kayıtlı olan cep telefonuna bir onay kodu gelecek. Bu kodu ilgili boşluğa girdiğinizde işleminiz tamamlanıyor ve dakikalarınız yüklenmiş bir şekilde inekle.com işlem özeti sayfasına aktarılıyorsunuz. Daha sonra ise istediğiniz öğretmenden anında yardım alabilirsiniz!

Hatırlamak isteyenler için söyleyelim, inekle.com‘dan TTNET Ödeme‘ye ek olarak, kredi kartı, banka kartı, havale, PayPal ve Mobil Ödeme ile de dakika yüklenebiliyor.
TTNET kullanıcı adınızı hatırlamıyorsanız destek almak için 444 0 375 Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. TTNET Kullanıcı Adı‘nızı veya hesabınıza bağlı cep telefonu bilgilerini güncellemek veya hesabınıza bir bağlı bir cep telefonu tanımlamak için yapmanız gerekenler:
1. TTNET Online İşlem Merkezi‘ne giriş yapın. Tek şifre tanımlamanız yoksa ilgili sayfadan gerekli yönlendirmeler ile tanımlamayı yapabilirsiniz. 
2. Giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden ‘Kullanıcı İşlemleri‘ne tıklayın. ‘Kullanıcı İşlemleri’ altında yer alan ‘Tek Şifre İşlemleri’ alt menüsünden ‘Üyelik Bilgilerim’ opsiyonunu seçin. 
3. Açılan sayfada mevcut kullanıcı adınızı (email) ve cep telefonu bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Bu bilgileri güncellemek için sayfanın altında yer alan ‘Düzenle’ butonuna basarak mevcut bilgileri güncelleyebilir veya bir cep telefonu tanımlayabilirsiniz.
Leave a Comment