Birden Fazla Ders Hakkında Yeterli Bilgiye Sahipler

 

“Test çözerken herhangi bir sorun yaşadığım anda sabah erken veya akşam geç bir saat oluşunun bir önemi olmuyor. 15 dakika içinde bir öğretmen online olabiliyor. Birçok öğretmen gerçekten çok yönlü; birden fazla ders hakkında yeterli bilgiye sahipler.”– Sevgi, İstanbul
Sevgi merhaba. inekle’yi ne kadar süre kullandın?
Birkaç yıldır özellikle YGS & LYS hazırlık sürecinde aktif olarak kullanıyorum.
Neden inekle’yi tercih ettin? Seni çeken ne oldu?
Birçok sebebim var bunun için. Her an her fırsatta bilgisayarımla ya da telefonumla sorularımın cevaplanabiliyor oluşu, derslerde mikrofon ile kendimi ifade ediyor olmam ve karşımdaki öğretmenin sesli olarak konuyu en iyi şekilde ifade edişi, dershaneden farklı olarak saatlerini kendime göre ayarlıyor oluşum, öğretmenlerin hepsinin öğrenci oluşu, beni ve diğer tüm arkadaşlarımı herhangi bir öğretmenden daha iyi anlıyor oluşları; örnek vermem gerekirse dershane ya da okulda bana matematik dersini öğreten öğretmen yalnızca matematik alanında uzmanlaşmış olup ben tıp okumak veya mühendis olmak istiyorsam kendileri zamanında bu denli başarılı olmamış/olamamış olabiliyor. inekle platformunda ise öğretmenlerin bu konuda kendilerini ispatlamış ve fazlasıyla deneyimli oluşları ciddi bir fark yaratıyor.
Dershaneye gidiyor muydun ya da özel ders alıyor muydun?
Hayır gitmiyorum ve herhangi bir özel ders almıyorum.
inekle’nin derslerine, notlarına herhangi bir etkisi oldu mu? inekle ne gibi bir fark yarattı?
Kesinlikle diyebilirim. Test çözerken herhangi bir sorun yaşadığım anda sabah erken veya akşam geç bir saat oluşunun bir önemi olmuyor. 15 dakika içinde bir öğretmen online olabiliyor. Birçok öğretmen gerçekten çok yönlü; birden fazla ders hakkında yeterli bilgiye sahipler.
Sence inekle’nin faydaları neler?
Bahsettiğim her şey diyebilirim 🙂
inekle platformuna karşı bir güven sorunu yaşadın mı? Yaşadıysan bunu nasıl aştın?
Açıkçası yaşamadım. Bir iyi niyet var bu sitede çünkü. Birçok öğretmen konu dışı bir örnek verecekse ya da soru ile alakalı bahsetmek istedikleri olucaksa dakikayı durdurur. Hepsi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ne kişi bazlı ne de site bazında maddi kaygı veya bir kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir sorun, istek, bildiri konusunda site yönetimi gün içinde size geri dönüş sağlıyor.
inekle’yi bir kelime ile anlatmanı istesek?
Tek kelime ile olmasa da bir cümle olarak: Şimdiye kadar oluşturulmuş gerçekten keyifli her defasında size çok şey öğretecek ve inekletecek 🙂 bir eğitim platformu.
Diğer öğrencilere inekle ile ilgili bir mesajın var mı?
inekle’den en iyi şekilde yararlanın. Birçok branşın birçok öğretmeni var. Hepsinin stili farklı. Anlatımlarında yavaş ve anlaşılır olan öğretmenler var. Pratik yolları tercih eden var. Belli süre sonra hangi öğretmenin size daha uygun olduğunu anlayabilir, herhangi bir mesaj atıp sorularınızı, sorunlarınızı, müsait vakitlerinizi çakıştırabilirsiniz. Havuza (benim gibi) bol bol soru yükleyip o sırada başka sorular çözebilir ve zaman kaybetmeyebilirsiniz 🙂
Son olarak eklemek istediğin bir şey var mı?
Keşke daha çok reklamı yapılma şansı olsa. En çok izlenen kanallarda bir röportaj, Tv’de yer alan kısa bir reklam. Çevremdeki insanlara bahsediyorum, herkes böyle bir şeye çok ihtiyaçlarının olduğunu fakat bu zamana kadar kimse böyle bir şeyin varlığından haberdar olmadığını söylüyor. Bu beni gerçekten üzüyor. Açıkçası ben de tamamen şans eseri keşfetmiştim burayı. Umarım çok daha iyi yerlere, daha iyi imkanlara kavuşur site 🙂 Kucak dolusu sevgiler.
2 thoughts on “Birden Fazla Ders Hakkında Yeterli Bilgiye Sahipler”
Leave a Comment