inekle Eylül Ayı Güncellemesi Yayınlandı!

Merhaba inekle velisi, öğrencisi ve öğretmenleri. Eylül ayıyla beraber okullar açıldı ve herkesin de yoğunluğu bir derece daha arttı. Bu dönemlerde inekle ekibi olarak işlerinizi kolaylamak adına da Android’te ve IOS’ta birçok güncelleme yaptık. inekle’nin gerek web kısmı gerek de soru çözüm uygulamasının gelişmesi ve büyümesi adına günden güne çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yazımızda bu güncellemelerden kısaca bahsedeceğiz. Hadi başlayalım!

1)Hatalı Soru Bayraklama Sistemi:

Yer yer sorulan sorular pek çok sebepten ötürü hatalı olabilmektedir. Ve bu hataların tespiti hocalarımız tarafından yapılmaktadır. Bu noktada hatalı soruları bayraklama işini kolaylaştırdık. Artık “Atla” butonunun yanındaki bayrak işareti ile bayraklama ekranını açabileceksiniz. Ayrıca yanlışlıkla basma durumunuzda bu ekrandan çıkabilmeniz de için ekrana çarpı simgesi ekledik.

2) 5 Puan Verilen Sorular İçin Rozet Simgesi:

Alanında yetkin birçok hocamız gün içinde birçok soru çözmektedir. Bu soruların değerlendirmeleri olumsuz olduğu durumlarda öğretmenlerimize bildirilmektedir. Artık bazı çözümlerin sağ üstünde bir rozet göreceksiniz. Bu rozete sahip çözümleriniz, öğrenci tarafından 5 yıldız verilmiş çözümlerinizi ifade etmektedir.

3)Materyal Yükleme Sürecinin Sabitlenmesi

Ders süreçlerinde geçtiğimiz dönemlerde, derslerin yoğun olması sebebi ile bazı yazılımsal sorunlar oluşmuştu. İnekle ekibi olarak, sorunlara anında müdahalede bulunmuştuk. Ders sürecinde gerek öğretmenler gerek de öğrenciler tahtaya materyal yüklerken belli başlı sorunlar yaşamıştı. Bu sorunlar yaptığımız son güncelleme ile Android ve IOS sistemlerinde sabit hale getirilmiştir. Burada inekle öğrencilerinin ve öğretmenlerinin dersi en işlevsel şekilde sürdürebilmesi için gerek yazılım ekibimiz gerek de inekle ekibi olarak canla başla çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Yaşadığınız sorunları anlık olarak bize ilettiğiniz takirde her zaman yanınızda olacağımızı da bilmenizi isteriz.

4) Sanal Sınıfın Yeni Üyeleri:

Biliyorsunuz ki inekle dersleri, inekle’nin kendi sanal sınıflarında bir tahta aracılığı ile gerçekleşmektedir. Öğrencilerin ve öğretmenlerin aktif olarak kullandığı bu tahta, derslerin devamlılığı ve verimi için oldukça önemlidir. Uzun ders saatlerinde öğrencilerin dikkatini daha iyi odaklaması ve öğretmenlerin anlatım süreçlerini daha verimli ve akılda kalıcı kılmak adına sanal sınıfımıza yeni birçok renkte kalem ve birçok farklı kalem ucu eklenmiştir. Ve aynı zamanda tahtanın kullanım şeklini iyileştirmek adına da tahtamızın ebatlarını siz öğrenciler ve öğretmenlerimiz için büyütmüş bulunmaktayız. Sanal sınıfımızı denemek için: https://inekle.com/dijitahta#/app/board adresine tıklayabilirsiniz!

inekle Ekibi

23.09.2021