inekle Grafik Tablet Nedir?

inekle-tablet

Grafik tablet, mimarların ve grafik tasarımcılarının çok sık kullandığı teknolojik bir cihaz aslında. El alışkanlığı gereği kalemle çizim yapmak mouse ile çizim yapmaktan çok daha kolay oluyor. Hem şekillerin çizimi basitleşiyor, hem de daha kolay ayrıntılara inilebiliyor. Hatta grafik tabletin kolaylığına ve rahat kullanımına alışan birçok kişi mouse kullanmayı tamamen bırakıyor!

Kalemi tabletin çizim alanında hareket ettirdiğinizde bilgisayar ekranındaki mouse imleci de hareket eder yani temelde mouse gibi çalışır. Yurtdışından özel olarak getirtilen, inekle markalı bu grafik tabletleri mağazalarda bulmanız mümkün değil 🙂 Aktif çizim alanı 20.3 x 12.7 cm olan bu şık tabletlere sadece inekle öğretmenleri sahip.

 

inekle öğretmenleri ders anlatırken bu inekle markalı grafik tabletleri kullanıyorlar. Online eğitim, internetten ders denince akla gelen sorulardan biri de derslerin nasıl anlatıdığı. Grafik tabletler sayesinde mouse ile yazmanın zorlukları aşılıyor, dersler daha hızlı ve kaliteli bir şekilde işlenebiliyor.
2 thoughts on “inekle Grafik Tablet Nedir?”
  1. İlk defa wacom cintiq grafik tablete inekle marka grafik tablet denildiğini duydum 🙂

    1. Merhaba, malesef bu tablet dediğin gibi wacom değil. inekle markası ile üretilmiş bir grafik tablet, o nedenle de dediğimiz gibi inekle markalı bir grafik tablet. Teşekkürler 🙂

Leave a Comment