inekle’nin 2020-2021 Dönemi Verileri Açıklandı!

Merhaba inekle öğrencisi, velisi ve öğretmeni. inekle’nin 2021 verileri belli oldu. Bu güzel ailenin her bir üyesinin de bu verilere katkısı olduğu için bu verileri sizlere de bildirmek istedik. Hepimiz biliyoruz ki bu yıl diğer yıllardan daha zor bir yıl oldu. Sadece ülkemiz için değil, dünya adına da çok büyük krizler yaşandı, diyebiliriz. Neyse ki inekle ailesi bu süreçte hep bir aradaydı. Geçmişten gelen online eğitim kültürü ile öğrenciler ve veliler ile bu yolda beraber olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Haydi gelin, bu yılki inekle verilerini inceleyelim:

●Bu yıl inekle’de 32047 canlı ders yapıldı.
● Bu yıl inekle’de 1.6 milyon dakika canlı ders yapıldı.
●Bu yapılan dersler, 5 üzerinden 4.97 ile puanlandı. Böylece yıl boyunca velilerimiz ve öğrencilerimizin desteğini hep hissedebildik.
●Bu yıl inekle’de yapılan derslerin ortalama süresi 50 dakika oldu.
●Ve en önemli verilerden biri de yıl boyu en çok dersi alınan ilk 3 ders: Matematik, İngilizce ve Türkçe dersleri oldu.
●Bu yıl inekle’de 66768 tane soru çözüldü.

Genel olarak inekle, geçen senelere göre her alanda büyük ölçekli bir  büyüme yaşadı. Ve bunun en büyük destekçileri olan öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize büyük bir teşekkürü borç biliriz. Biliyoruz ki merkezi sınav dönemini bu dönem geride bıraktık. Kimimizin sınavı istediği gibiydi kimimizin sınavı da istediği gibi değildi. Olsun, inekle her zaman yanında. Merkezi sınavların yeni dönemine beraber başlayabiliriz. Bu yıl daha büyük ölçekli büyümemiz dileğiyle. Haydi, sen de bize katıl! Pinekleme, inekle!