inekle’yi Tüm Velilere Önemle Tavsiye Ediyorum

inekle velisi Hüseyin Bey

“inekle’yi oğlum istediği zaman, istediği yerden, istediği danışmandan bire bir eğitim ve mentorluk alabileceği için tercih ettim. Ayrıca, inekle bu avantajları çok çok ucuz bir bedelle sunuyor.”

Hüseyin A., Veli, İstanbul

Mesleğiniz nedir?
Seramikçiyim.
Çocuğunuz hangi okula ve kaçıncı sınıfa gidiyor?
Beyazıt Ford Otosan Ortaokulu’nda, 8. sınıfa gidiyor.
inekle’yi nereden duydunuz?
İlk kez 2013 Mart ayında basından okumuştum.
Neden inekle’yi tercih ettiniz?
inekle’yi oğlum istediği zaman, istediği yerden, istediği danışmandan bire bir eğitim ve mentorluk alabileceği için tercih ettim. Ayrıca, inekle bu avantajları çok çok ucuz bir bedelle sunuyor.
Oğlunuz inekle’yi ne amaçla kullanıyor?
Oğlum Tozan inekle’yi klasik amaçların dışında biraz farklı amaçlarla kullanıyor. Mesela; daha önceden çalıştığı konuları danışmanına anlatıp “aferin” almak amacıyla kullanıyor. Bu onu çok mutlu ediyor, öz güveni çok yükseliyor.
inekle’nin sizce özel dersten ve dersaneden ne gibi farkları var?
inekle’de ilişkiler hoca öğrenci seviyesinde değil de; “abi-kardeş”, “abla-kardeş” seviyesinde. Bu çok önemli. Ayrıca, dershaneye gidip gelmek (hele İstanbul trafiğinde) bayağı bir zaman kaybı.
Oğlunuz dersaneye gidiyor ya da özel ders alıyor mu?
Oğlum küçük bir özel dershanede Türkçe, Matematik, Fen, Sosyal ve İngilizce derslerinden bire bir dersler almaktadır.
Sizce inekle’nin öğrenci ve veli açısından faydaları neler?
inekle’de öğrenciler istediği zaman, istediği yerden, istediği danışmana ulaşabilirler. Bu önemli. Ayrıca, yukarıda da söylediğim gibi ilişkilerin hoca öğrenci seviyesinde değilde; “abi-kardeş”, “abla-kardeş” seviyesinde olması çok önemli. Veliler için de birçok faydası var. Bence bunlardan en önemlileri ders fiyatının çok çok ucuz olması, hem de velinin de istediği zaman danışmana ulaşabilmesi, çocuğunun eğitimi ile ilgili neredeyse her şeyi takip ve kontrol edebilmesi.
Diğer velilere inekle ile ilgili bir tavsiyeniz var mı?
inekle’yi tüm velilere önemle tavsiye ediyorum.
İnternetten ders çalışmak konusunda büyük bir ön yargı var biliyorsunuz. Bu konuda düşünceleriniz neler?
inekle ile ilgili böyle bir çekinceye gerek var mı? Ben bu tür ön yargıları biraz abartılı buluyorum. Çünkü, olası riskler her yerde ve her zaman var. Zaten biz veliler çocuklarımızı bu konularda sürekli olarak bilinçlendirmeli ve denetlemeliyiz. inekle’deki ortam bu anlamda denetlenebilmesi en kolay ortam diye düşünüyorum.
inekle’yi geliştirmemiz için bize tavsiyeleriniz var mı?
Velilerde danışmanlara ulaşabilmeliler diye düşünüyorum. Danışmanlara davranış bilimleri dersleri verilmesini öneriyorum.
Leave a Comment