Online Özel Ders

Ders çalışırken, sınavlara hazırlanırken ya da ödev yaparken hep bir noktada yardıma ihtiyacınız oluyordur mutlaka. Ya ailenize soruyorsunuz, ya arkadaşlarınıza, varsa ve ulaşabilirseniz özel ders öğretmeninize…Soruları biriktirip, ertesi gün dershanede sıraya giriyor ya da öğretmeninizi yakalamaya çalışıyorsunuz.

Online yani internetten eğitimin avantajlarını kullanmaya ne dersiniz?

inekle.com ile öğrenciler yardıma ihtiyaç duydukları an kendi istedikleri üniversiteliden birebir ve canlı, online özel ders alabiliyorlar! Çevrimiçi üniversite öğrencilerinden, istediği dersi verene canlı ders talebi gönderip, anında derse girebiliyorlar. Sorularını sorabiliyor ya da konu anlatımı isteyebiliyorlar. Ayrıca, çalışma stratejileri hakkında danışabiliyor, beraber program oluşturup düzenli ders de alabiliyorlar. Üniversiteye hazırlananlar da üniversite ve bölümler hakkında fikir alabiliyor, bizzat istedikleri üniversite okuyanlarla görüşme fırsatı yakalıyorlar.

Canlı, online özel derse ek olarak öğrenciler isterlerse sorularını havuza da gönderebiliyorlar. Havuzdaki sorular inekle.com’a giriş yapmış öğretmenler tarafından görüntüleniyor ve isteyen öğretmen soruyu üzerine alabiliyor. Cevabı da öğrenciye metin ya da görsel olarak gönderiyorlar.

Kısacası inekle.com ile artık herkes özel ders alabiliyor!

Tek yapmanız gereken inekle’ye üye olmak ve sonrasında hesabınıza dakika yüklemek. Dakikası 25 kuruş yani, 1 saat sadece 15 TL‘ye denk geliyor. Hatırlatmak gerekirse özel ders fiyatları bunun en az 3-4 katından başlıyor. Ve normal özel dersten farklı olarak bir ders 1 saat sürmek zorunda değil. İhtiyacınıza göre ders alıyorsunuz ve bir ders ne kadar sürerse sadece o kadar dakikanız eksiliyor.

inekle.com veliler için de büyük kolaylık sunmuş oluyor. Çocuğunuzun derslerine yardımcı olamadığınız için üzülmenize gerek yok. Ya da özel ders hocası ayarlamak, buluşmalarını planlamak ve öğretmen eve geldiğinde çay-kurabiye servisinin stresini yaşamak zorunda değilsiniz 🙂

inekle’de öğrenciler ihtiyaç duydukları an, istedikleri öğretmenden, istedikleri kadar yardım alabiliyorlar.

Herkese bol ineklemeler!

 

Leave a Comment