Hitler: Hitler Kimdir? Önemli Eylemleri Nelerdir?

Hitler savaş sıralarında falan evlenmenin unvanını zedeleyeceğini düşünerek Eva Brown ile uzun bir süre evlenmedi ama ikinci dünya savaşı yaşanmaya devam ederken hem de üstüne Almanlar yenilmek üzereyken evlenmeyi kabul etti ama ertesi gün ikisi de ölü bulundu.

Herkesin de bildiği Nobel ödülünü Hitler kaldırmıştı onun yerine başka bir ödül kendi geliştirdiği ödülü hak edenlere sunmaya karar vermişti. Ferdinand Porsche, Volkswagen Beetle dünyanın ilk hybrid arabasını yapmasından ötürü bu ödüle layık görülmüştü.

Bir ara müze açmayı düşünmüş ve adını ‘Nesli tükenmiş bir ırk’ olarak kararlaştırdı ve sahip olduğu Yahudi eserleri burada sergilemeyi düşündü.

1940 ve Hitler

Hitler kimdir? Hangi özellikleriyle ön planda bulunmuştur.
Hitler 1

Zaman 1940 yılını gösterdiği vakitte Paris, Almanların kontrolündeydi ama Fransızlar Eyfel kulesindeki asansörlerin kablolarını bilerek kesere bir nevi sabotaj yapmıştı ve Hitlerde 1000 basamak çıkmak istemediği için çıkmamıştı.

Her zaman bir sanat aşığı idi. 1900’li zamanlarda Viyana ya ilk taşındığı vakitte bir sanat galerisine üye olmak istemiş ama ret yemişti, acaba yemese şuan ki olasılıklar ne olurdu 🙂

Babasına sanki gelecekten biri gelmişte senin çocuk çok başarılı bir lider olacak ama ismini değiştirmezsen hatırlanmayacak demiş çünkü Babası 1877′ de Adolf’un ismini değiştirdi gerçek ismi Adolf Schicklgruber’di.

Hitler Sadık Bir İnsandı

Hitler ile ilgili tarihi detaylar
Hitler 2

Hitler bir nevi sadık bir insandı çünkü çocukken ailesinin durumu çok iyi değildi ama elbette arada onlarında doktora ihtiyacı oluyordu ve paraları yetmiyordu bundan kaynaklı Avusturyalı bir ‘Yahudi’ doktor onların her zaman yanındaydı ve ücrette istemiyordu bu sebeple Hitler ne zaman ülkenin başına geçti bu Avusturyalı doktor Adolf’un sonsuz minnettarlığından faydalandı asla Nazi kampına götürülmedi hatta ‘ASİL YAHUDİ’ diye anılıyordu.

Hitler hayat hikayesi
Hitler 4

Hitler ölmesinin ardından yakılmadan önce tam tamına 4 defa toprağa verilmiştir. Klasik herkesin bildiği Adolf Hitler bıyığının aslı Hitler ne zaman gaz maskesi taksa pala bıyığı rahatsız ettiğinden kısa bırakmıştır.(diş fırçası)

Kendisi başarının her dalına saygı duyan bir insan olmasından kaynaklı 1936′ da Amerikalı Jesse Owens olimpiyatlarda şampiyon olmasının ardından tebrik etmiş ve ödüllendirmiş ama kendi ülkesinin lideri Roosevelt telegram bile yollamamıştır.
Tarih ile ilgili daha detaylı bilgi için hemen alanında profesyonel öğretmenlerle inekle.com sitesi üzerinden tanışabilirsiniz.

Leave a Comment