Samimiyeti, İçtenliği, Yardımseverliği ile Bambaşka Bir Platform

inekle’de toplamda 368 farklı öğrenciyle yaklaşık 127 saat ders anlatmış mezun öğretmenlerimizden Oğuz Uzun’un inekle hakkındaki düşüncelerine dikkat çekmek istiyoruz. inekle mezun listemize göz atmak için tıkla.

 

Öğrencileri sistemle tanıştırmak için yaptığımız çalışmalar daha dün gibi aklımda. Küçük bir girişimden resmen kocaman bir aileye geçişi tattım.-Oğuz UZUN, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Kimya Mühendisliği

Üniversiteye başladığım ilk sene tanışmıştım inekle ile. Kuruluş aşamasında bir projeyken giriş yaptığım bu platformda çok güzel zamanlar geçirdim. Deneme sürümlerinde çektiğimiz zorluklar, öğrencileri sistemle tanıştırmak için yaptığımız çalışmalar daha dün gibi aklımda. Küçük bir girişimden resmen kocaman bir aileye geçişi tattım. Bu uzun süreçte, biz öğretmenlere ihtiyacı olan tüm öğrencilere elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Tek bir öğrenciden bile olumlu bir geri dönüş almak, ona kattıklarınızın ne anlama geldiğini görmek muhteşem bir duygu. Öğrenciler için de yaş ve düşünce yapısı olarak kendilerine daha yakın, diğer bir deyişle yakın zamanda onların geçtiği yollardan geçmiş, halden anlayan öğretmenlerle ders yapmak eminim verimli olmuştur. inekle’nin öğrencilerin sadece eğitimlerine değil kişisel gelişimlerine de katkı sağlayan bir platform olduğunu söyleyebilirim sanırım. Sıradan bir özel derste göremeyeceğiniz pek çok şeyi inekle’de bulabiliyorsunuz, öğrenci için de öğretmen için de geçerli bu. inekle’deki samimiyeti, içtenliği, yardımseverliği başka bir platformda bulmak pek mümkün değildir.

Öğrencilere tavsiyem: Nerede, ne zaman, hangi öğretmenle olursa olsun, dersi en verimli şekilde geçirmeye çalışın. Aklınıza takılan her şeyi sorun. Asla ama asla utanmayın, çekinmeyin, öğretmenlerin de sizin geçtiğiniz yollardan geçtiğini unutmayın. Öğrenmek için elinizden gelen her şeyi yapın, belki kaba bir tabir ama tam anlamıyla öğretmenlerden her anlamda faydalanın. Onlar sizin için burada.

Öğretmenlere tavsiyem: Bu değerli ailenin bir parçası olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu unutmayın. inekle’nin size maddi destek sağlamanın yanında ders alan öğrencilere de destek olmak amaçlı kurulduğunu hep hatırlayın.

Yüzlerce ders yaptım, binlerce soru çözdüm; belki yüzlerce öğrenciyle çalıştım ama inekle’deki her bir derse aynı hevesle, aynı farkındalıkla ve sorumluluk bilinciyle başladım. Bu bilincin gelecek nesillerde de devam etmesini gönülden istiyorum. Bana yaşattığı tüm duygular ve kattığı her şey için tüm inekle ailesine teşekkür ederim. Yazımı inekle’deki mottomla bitirmek istiyorum. Acele işe şeytan karışmaz.

inekle’nin daha çok öğretmen ve öğrenciye ulaştığı, güzel günler görmek dileğiyle. Kendinize iyi bakın.

Oğuz Uzun

Leave a Comment