Çalışma Stratejileri

Çalışma Stratejileri

inekle’nin en önemli özelliklerinden biri de öğrenciyi öğrenciyle buluştuan bir platform olması. Yani ders, ödev ya da sınavlarla ilgili yaşadığınız stres ve sıkıntılar inekle’deki üniversiteliler için çok da uzak değil aslında. O nedenle de kolayca empati kurabiliyor ve örneğin sorulara sizin bakış açınızdan bakabiliyorlar. inekle’yi kullanan birçok öğrenci de bu sayede çekinmeden sorularını soruyor ve yeri geldiğinde de öğretmenlerle dertleşiyorlar.

Bu doğrultuda, ders seçim menüsüne yeni eklediğimiz ve şimdiden oldukça tercih edildiğini gördüğümüz bir seçenek de “Çalışma Stratejileri” oldu. Şimdi, derslere ya da sınavlara çalışma taktikleri, planlama hatta motivasyon teknikleri ile ilgili üniversitelilere danışabilir, onların deneyimlerini dinleyebilir ve fikir alabilirsiniz!
Tek yapmanız gereken inekle’ye giriş yaptıktan sonra “Dersini Seç” menüsünden “Çalışma Stratejileri – Deneyim Paylaşımı”nı seçmek ve tercih ettiğiniz üniversiteliye talep göndermek. Görüşmek istediğiniz inekle öğretmeni çevrimiçi değilse inekle.com üzerinden mesaj ya da SMS de atabilirsiniz. Üye değilseniz hemen üye olabilir ve dakika yükleyebilirsiniz.
İyi çalışmalar!
Leave a Comment