inekle, Benim İçin Başarının Adresi Oldu

Öğrencilerimizen Arda K. inekle blog’ta konuğumuz oldu 🙂

inekle’yi nasıl keşfettin ve ne kadar süre kullanıyorsun?

inekle’yi annem keşfetti. Matematikten özel ders aldırmayı düşünürken inekle hakkında bilgi edinmiş. İlk dersi yaptıktan sonra ben beğendiğimi söyleyince de devam etmeye karar verdik. 6.sınıfta inekle ile tanıştım, şimdi 7.sınıfa geçtim. İlk matematik sınavından 75 almıştım moralim çok bozulmuştu ancak Umut K. hocam beni sabırla motive ederek ikinci yazılıma çalıştırdı ve ikinci yazılımda onun sayesinde 100 aldım. Yaz tatilinde de inekle ile 7.sınıfa hazırlık çalışması yaptım. Öncelikle matematik dersiyle başladım. Türkçe,İngilizce hatta 6.sınıfta sınav zamanında Sosyal Bilgiler ve Fen derslerinden de yardım aldım.

inekle’yi hangi amaçlar için kullanıyorsun?

inekle’yi derslerime yardımcı olması amacıyla kullanıyorum. Bilsemli öğrencilerin olduğu seçme bir sınıfta okumaktayım. Sınavlarımız diğer şubelerden ayrı ve özel yapılıyor. Bu da beni zaman zaman zorluyor ama inekle ile tanıştıktan sonra çok güzel başarılar elde ettim. Bu başarımı okuldaki öğretmenlerim de fark etti. Karne görüşünde sınıf öğretmenim beni ve ailemi tebrik etti. Asıl burada tebrik edilmesi gereken bana destek olup başarabileceğime inanan, beni motive eden Umut K. hocamdır.

inekle öğretmenleri ve ekibi ile ilgili neler deneyimledin, ne söylemek istersin?

inekle muhteşem bir sistem 🙂 Öğretmenden çok arkadaş, rehber gibi davranıyorlar. Çok samimi, güvenilir ve ilgililer. Benimle ilgilenen Umut Hocam dışında diğer hocalarla da çalıştım. Hepsi çok ilgili ve sevecen 🙂 İşleri olduğu zaman bunu öncesinde söyleyip diğer öğretmenlere yönlendiriyorlar. Çalıştığım bütün inekle öğretmenlerine çok teşekkür ederim.

inekle’nin olumlu, olumsuz yanları sence neler?

inekle’nin olumsuz yönü yok aksine olumlu yönü çok fazla. Ben online oyun oynamayı sevdiğim için inekle’de ders çalışmak benim için keyifli oluyor. Evden dışarı çıkmadan zaman kaybetmeden istediğiniz saatte ders alabiliyorsunuz.

inekle’nin özel ders ve dershaneye göre avantajları / dezavantajları neler?

Ben özel ders de aldım. Özel ders inekle’ye göre çok pahalı ve saatleri kısıtlı.Özel dersi evimde almıyordum, gidip gelmek zorundaydım. Bu da beni yoruyordu. Evde soru çözerken yapamadığım soru olduğu zaman sisteme soru yükleyebiliyorum. Bu da büyük bir avantaj benim için:)

Senin için inekle ne ifade ediyor?

inekle benim için başarının adresi oldu. Tecrübeli ögretmenleriyle başarının zor olmadığını gösterdi. Mesela bana büyük desteği olan Umut Hocam sayesinde bu yaz onun önerdiği kitap serisini severek okudum ve okumaktayım. Sadece ders değil farklı oyunlar da öğreterek düşünmeme hayal gücümün gelişmesine yardımcı oluyor. 7.sınıf Türkçe derslerine de Deniz Hocamla devam ediyorum. Deniz Hocamla yeni tanıştık dersi anlamadan diğer konuya geçmiyor. Onunla da güzel iletişim kurduk, dersler keyifli geçiyor. inekle’yi herkese tavsiye ederim başarının tek adresi bana göre. Seneye LGS’ye hazırlanacağım. inekle’nin bana büyük katkısı oluyor. Başta Umut K. hocama bana verdiği emekten, sabırdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Daha sonra inekle ekibine ve inekle’de çalıştığım tüm öğretmenlere çok teşekkür ederim.

inekle sayesinde görmeden sevdigim öğretmenlerim oldu iyi ki inekle var 🙂 Siz de pineklemeyin inekleyin, başarıyı yakalayın 🙂

Arda K.

7. Sınıf

Leave a Comment