inekle Müzik Kutusu-Temmuz Ayı

Merhaba sevgili inekle Blog Okurları. temmuz ayı için birbirinden güzel müzikleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım keyifle dinlersiniz…

1.Aerosmith- DREAM ON

Aerosmith grubunun 1973 yılında çıkardığı albümün bir şarkısıdır. ‘’Blues Rock’’ türünün bir parçası olan Dream On şarkısı blues ve rock Steven müziğin bir karışımı olan günümüz müziklerinden farklı bir türe sahiptir aslında. Farklı bir müzik deneyimi yaşamak isterseniz eğer dinleyebilirsiniz.

2. The Kid LAROI, Justin Bieber- STAY

Sosyal medyada belki de her gün karşınıza çıkan ama ismini bilmediğiniz ‘’hangi şarkı?’’ dediğinizi duyar gibiyim. İşte son dönemlerin popüler şarkısı olan Kid Lario ve Justien Bieber’ ın söylediği, sentetik pop türünden bir şarkı olan ‘’ STAY’’ şarkısı. Eğer hareketli bir şarkı dinlemek isteyip ne dinleyeceğinize karar veremiyorsanız bu şarkı tam size göre.

3. Alec Benjamin- LET ME DOWN SLOWLY

2019 yılında Alec Benjamin ve Alessia Cara’ nın seslendirdiği şarkı olan ‘’Let Me Down Slowly’’ gerçek bir hikâye sonucu ortaya çıkmıştır. Benjamin’in kız arkadaşı ile yaşadıklarını konu olan şarkıya sonrasında video çekilmiştir. Daha yavaş ritimde bir şarkı dinlemek isterseniz eğer bu şarkıyı tercih edebilirsiniz.

4. KÖFN- Bİ’ TEK BEN ANLARIM

Grup ismini sepet manasında gelen ‘’köfün’’ kelimesinden almıştır. Elektro Pop – Elektronik Müzik türünden bir şarkı olan ‘’ Bİ’ TEK BEN ANLARIM’’, 2022 yılında çıkmıştır ve 2022 yılının ‘’En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı’’ve ‘’En İyi Şarkı’’ Altın Kelebek ödülünü almaya hak kazanmıştır.

5. GIMS – CAMÉLÉON

CAMÉLÉON Türkçe olarak ‘’bukelamun’’ anlamına gelmektedir. Fransız rap sanatçısı olan Maître Gims tarafından söylenen bu şarkı 2017 yılında yayımlanmıştır. Türkçe rap şarkılarından farklı bir dilde rap şarkısı arıyorsanız bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.

Nilay Şen

26.07.2023

Leave a Comment