Online Eğitimin Faydası: İstediğin Öğretmene Anında Ulaş!

Online eğitimin faydası: İstediğin öğretmene anında ulaş!

inekle’de çevrimiçi öğretmenlerden istediğine anında ders talebi gönderebildiğini zaten biliyorsun! Yapman gereken hesabında dakika olduğundan emin olmak, dersini seçmek ve istediğin öğretmene “DERS AL” butonuna basarak ders talebi göndermek. Dakikan yoksa inekle’ye giriş yaptıktan sonra https://inekle.com/dakika-istasyonu sayfasından hemen dakika satın alabilir, ders almaya başlayabilirsin!

Çevrimdışı olan öğretmenlere ulaşmak da bir süredir mümkün! İnternetten, online eğitimin en büyük avantajlarından biri de bu! Şimdi, inekle.com üzerinden istediğin öğretmene çevrimiçi olmasa da profilinden MESAJ ya da SMS atabilirsin. Mesaj atmak ücretsiz ancak SMS gönderdiğinde 1 dakika eksileceğini hatırlatalım.
Mesaj veya SMS üzerinden ders almak mümkün değil. Bu seçenekler öğretmenlere ulaşımını kolaylaştırmak için var. Öğretmenle iletişime geçip tanışabilir, ders saati konusunda haberleşebilir ya da inekle hakkında kısaca bilgi alabilirsin.
Öğretmenlerin sana cevap yazabilmesi için inekle.com’a giriş yapmaları gerekiyor. O yüzden hemen geri dönemezlerse merak etme! 🙂 Her öğretmenin profilinde bir SMS’e geri dönüş oranı ile geri dönüş süresi yer alıyor. Bu bilgilere bakarak SMS atıp atmama konusunda karar verebilirsin!
Acil yardıma ihtiyacın varsa SMS atmanı tavsiye ederiz. Bir öğretmen kendisine mesaj geldiğini anca inekle hesabına giriş yaptığı zaman görür, SMS ise cep telefonuna anında mesaj olarak gittiği için sana daha çabuk geri dönebilir!
İyi çalışmalar!
Leave a Comment