inekle Müzik Kutusu-Mayıs Ayı

Merhaba inekle Blog Okuru! Mayıs ayının İnekle Müzik Kutusu’nda hem yeni çıkmış müzikleri hem de nostaljik hissettiren yerli/yabancı şarkıları karışık olarak derledik. Türkçe 2000’lerden günümüzde çıkmışlara kadar moduna uygun şarkılar aşağıda:


1) Kuzu Kuzu – Tarkan


Ülkemizin pop müzik sanatçısı Tarkan’ın ilk kez 2001 yılında tekli olarak çıkarttığı şarkı Kuzu Kuzu, Karma albümünden ve bu albümden çıkardığı ilk tekli olarak bugün bile kulaklarımızın pasını silip içimizi kıpır kıpır ediyor.

2) Cupid – Fifty Fifty


Henüz geçen yıl kurulmuş olan Güney Koreli müzik grubu Fifty Fifty’nin 23 Şubat 2023’te kliplerini yayınladıkları Cupid pek çok müzik platformunda en çok dinlenen şarkılar arasında.

3) Endamın Yeter – Kıraç


İlk kez 2001 yılında yayınlanan şarkı sanatçı Kıraç’ın Zaman adlı albümünde yer alıyor. Söz, müzik ve düzenlemeyi yapan Kıraç’ın Endamın Yeter klibi de YouTube’da en çok görüntülenenler arasında.

4) Die For You (Remix) – The Weeknd & Ariana Grande


The Weeknd’in 2016 yılındaki Starboy albümünden bir şarkı olan Die For You bu yıl Ariana Grande düetiyle ve sosyal medya sayesinde yeniden popülerleşti. 24 Şubat 2023 yılında yayınlanan düet müzik platformlarında çok dinlenenler arasında.

5) Yalan – Hepsi


İlk kez 2005 yılında çıkan Yalan şarkısı Türk pop müzik grubu Hepsi’ye ait. Aradan 13 yıl geçmesine rağmen ilk günkü gibi dinlenen şarkılardan olmayı başarıyor.

Berkay Şerbetci

24.05.2023

Leave a Comment