inekle Uygun Fiyata Mükemmel Öğretmenlerden Ders Almamı Sağlıyor

Gülsüm Bursa’da yaşıyor ve inekle’den yardım alarak üniversite sınavları için tekrar hazırlanıyor. Yani, inekle’nin mezun öğrencilerinden. İstediği bölüme girmek için tüm motivasyonu ile çalışıyor. Gülsüm gibi vazgeçmeyen birçok mezun öğrenci var ve bazıları da inekle ile hazırlanıyorlar. Size de ilham olması dileğiyle 🙂

Gülsüm merhaba. inekle’yi ne kadar süre kullandın?

Merhabaa 🙂 inekle’yi yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.

Neden inekle’yi tercih ettin? Seni çeken ne oldu?

inekle’yi tercih etme sebebim istediğim gün veya saatte aynı zamanda istediğim öğretmenlerden birebir ders almak oldu. Ayrıca öğretmenlerin de üniversite öğrencisi olmaları, öğrenci psikolojisinden anlamaları, sıcak bir ortam oluşu da inekle’yi tercih etmemin diğer sebepleri. 

Dershaneye gidiyor musun ya da özel ders alıyor musun?

Dershaneye gidiyorum ama özel ders almıyorum.

Hedeflerin ve hayallerin neler?

Beslenme ve Diyetetik istiyorum.

inekle’nin hayallerini gerçekleştirmede sana nasıl yardımcı olduğunu düşünüyorsun?

inekle sayesinde eksik olduğum konuları tamamladım. Aynı zamanda öğretmenlerim ile programlar hazırladık. Ve bana planlı bir şekilde çalışmayı öğretti. Sınav döneminde gerekli motivasyonu alarak hayalime daha çok yaklaştım 🙂

YGS-LYS’ye nasıl hazırlanıyorsun? Senin gibi sınava hazırlanan öğrencilere herhangi bir tavsiyen var mı?

YGS ve LYS’ye planlı, programlı bir şekilde hazırlanıyorum. Çözemediğim soruların çözümlerini hemen öğrenmeye çalışıyorum. Konuları günlük, haftalık ve aylık olarak tekrar ediyorum. Bol soru çözüyorum.

Sınava hazırlanan arkadaşlarıma öncelikle sınavdan korkmamaları gerektiğini, düzenli çalışarak hedeflerine ulaşabileceklerini bilmelerini isterin. Bol bol soru çözmelerini, anlayamadıkları konuların yada soruların peşini bırakmamalarını, öğrenene kadar uğraşmalarını tavsiye ediyorum. Aynı zamanda deneme sınavlarının takiplerini ve analizlerini de yapmayı ihmal etmesinler.

Sence inekle’nin faydaları neler? Bu dönemde ne gibi kolaylıklar sağladı inekle?

inekle uygun bir fiyata mükemmel öğretmenlerden ders almamı sağlıyor. Ve bunu yaparken zamandan ve mekandan tamamen bağımsız olarak  olarak yapıyor.

İyi ki inekle var. 🙂

inekle’yi bir kelime/kelime grubu  ile anlatmanı istesek?

Cankurtaran 🙂

2 thoughts on “inekle Uygun Fiyata Mükemmel Öğretmenlerden Ders Almamı Sağlıyor”
Leave a Comment