inekle.com Nedir?

21 Ocak 2013’te öğrencilerle buluşan inekle.com, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin, özenle seçilmiş üniversiteli gençlerden bire bir ve canlı, online eğitim desteği alabildikleri bir gençlik & eğitim platformu.

inekle’ye üye olan öğrenciler, satın aldıkları inekle dakikaları ile platform üzerinde istedikleri üniversiteliden yardım alabiliyorlar. Çevrimiçi öğretmenlere anında ders talebi gönderebiliyorlar. Dersler beyaz tahta, video konferans ve chat modüllerinden oluşan sanal sınıfta canlı olarak işleniyor. Tahtaya ve chate yazılan kaydedilerek, daha sonra tekrarlanabilecek şekilde arşivleniyor. Çevrimdışı öğretmenlere ise inekle.com’daki profilleri üzerinden mesaj ya da SMS göndererek ulaşmak mümkün. Bu sayede, öğretmen ile haberleşip, randevulaşılabiliyor.

Öğrenciler, konu anlatımı ve soru çözümüne ek olarak, üniversite, bölümler ve çalışma stratejileri hakkında da danışabiliyorlar. Ayrıca, Mart ayında eklenen yeni soru-cevap modülü ile canlı dersin yanısıra, hazırladıkları soruları tüm öğretmenlerin görebildiği havuza gönderebiliyorlar. Soruyu üzerine alan öğretmen cevabı öğrenciye yine inekle.com üzerinden mesaj ya da SMS olarak gönderiyor.

inekle’de bir dakika 25 kuruş. Yani, 60 dakika 15 TL oluyor. Öğrenci dakikalarını tek seferde kullanmak zorunda değil. Bir ders ne kadar sürerse sadece o kadar dakikası eksiliyor. Soru havuzuna gönderilen her bir soru için ise 2 dakika eksilir.

inekle.com, Birebir Eğitim Vakfı’nın bir projesidir. Amacımız ise, özel dersi bir lüks olmaktan çıkarmak ve üniversitelilere burs sağlamaktır.

inekle’yi kullananlar ne diyor merak ediyorsanız, öğrencilerimizden bazılarıyla yaptığımız kısa sohbetler için tıklayın.

Hemen üye olmak için tıklayın.

Herkese iyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz!

One thought on “inekle.com Nedir?”
  1. inekle olarak vermiş olduğunuz bilgi vehizmetler güzel başarılarınızın devamını dilerim.

Leave a Comment