inekle Dizi Serisi-Temmuz Ayı

Merhaba sevgili inekle Blog Okuyucuları ben İnekle sayısal öğretmenlerinden Kübranur Aktan. inekle dizi serisinin temmuz ayı bölümünde beraberiz. Tatil günlerinizde keyif alarak izleyebileceğiniz harika önerilerle karşınızdayım. Hadi başlayalım 😊

1.Friends (1994-2004)

Yıllar geçse de hala popülerliğini koruyan 90’ların sonu ve 2000’lerin başına damga vurmuş Friends dizisi toplam 10 sezondan oluşmaktadır. Her sezon yaklaşık 20-24 bölüm içermektedir ve bölümler 20-25 dakika arasındadır.

Dizi 20’li yaşlarında hepsi birbirinden farklı karakterde olan 3 kadın ve 3 erkek karakterden oluşan New York’ta yaşadıkları hareketli, komik, eğlenceli ve hayat dolu maceraları konu alıyor. Rachel, Phoebe, Monica, Chandler, Joey ve Ross isimli bu altı arkadaşın hayat hikayeleri ve başlarına gelen sizlerin ekranlara kitlenip keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

2. Start Up (2020)

Sanal hayalleri gerçeğe dönüştürmek isteyen genç girişimcilerin, Kore’nin yüksek teknoloji endüstrisinin acımasız dünyasında başarı ve aşk için rekabetini konu alan Start Up oldukça sürükleyici, eğlenceli ve yaratıcı bir hikâyeyi izleyiciyle buluşturmaktadır.

2020 yılında yayınlanan dizi toplam 16 bölümden oluşmaktadır. Ne olursa olsun hayallerin peşinden koşmayı, pes etmemeyi aşılayan bu diziye bir şans vermenizi tavsiye ederim.

3. Alexa& Katie (2018-2020)

Dizi, iki en yakın arkadaşın, lise hayatları ile Alexa’nın kanserle mücadelesini ve arkadaşı Katie’nin ona destek olmasını anlatıyor. İkili, hayatta kalmak ve normal bir lise hayatı sürdürmek arasında denge kurmaya çalışırken, zorlu mücadeleleri birlikte veriyorlar. 4 sezon ve toplamda 39 bölümden oluşan dizinin bölümleri 20-30 dk aralığındadır. Eğer sizde uzun bölümlü dizileri izlemekte zorlanıyorsanız, bu iç ısıtan harika dostluk hikayesi tam size göre 😊

4. Celebrity (2023)

Birkaç gün önce izlediğim ve son bölümü bitirene kadar bilgisayar başından kalkamadığım son zamanlarda izlediğim en sürükleyici diziydi. Sosyal medyanın korkutucu arka planını başarılı oyunculuklarla harmanlayan dizi son günlerde popülerliğini koruyor.

Celebrity’de bir gecede sosyal medya fenomeni haline gelen Seo A-ri’nin hikayesi anlatılıyor. Şöhret, para ve güç temalarının yoğun bir şekilde işlendiği bu dizide, Seo A-ri’nin göz alıcı dünyası izleyici ile buluşturuluyor. Dizi ayrıca fenomenlerin parlak ve gösterişli yaşamlarının ardında yatan ölümcül sonuçları gösteriyor. Seo A-ri’nin sosyal medya üzerinden elde ettiği başarının getirdiği tehlikelerin sonuçları hikâyenin akışını oldukça değiştiriyor.

5. Sherlock Holmes

Sir Arthur Conan Doyle’un sevilen gizemli hikayelerinden uyarlanan bu güncel versiyonunda, sıra dışı dedektif ipuçlarına ulaşmak için modern Londra sokaklarının altını üstüne getiriyor. 4 sezon ve toplamda 13 bölümden oluşan bu harika diziyi aksiyon ve suç temalı aynı zamanda eğlenceli dizi arayan tüm okuyucularımıza gönül rahatlığıyla önerebilirim. Bu ayki dizi serimizdeki öneriler umarım hoşuna gider sevgili okur. inekle ile kalın. 😊

Kübranur Aktan

12.07.2023

Leave a Comment