TEOG Sınavına 2 Hafta Kala

Öncelikle, Kasım TEOG sınavı nasıl geçmiş olursa olsun sanki bu sınavla her şeyi telafi edebilirmişsiniz gibi düşünmeyi unutmayın. Çalışma programını bu sefer biraz daha özelleştirerek vereceğim, umarım bu sizlere biraz daha fazla fayda sağlar.
İddiası yükseksek olmayanlar için (Kasım TEOG ortalaması 80 altı)
Her gün mutlaka 6 dersin altısından da en az 20 soru çözün ve eksik olduğunuz yerleri tespit ederek bunların üzerine gidin. 3 günde 1 deneme çözmeyi ihmal etmeyin.
Orta iddiaya sahip olan öğrenciler için (Kasım TEOG ortalaması 80-95 arası)
Her gün bütün derslerden birer deneme çözün. Her denemedeki eksik konuları not edin ve bu konulardan yanlış başına bir test çözün. Mesela Türkçe denemesinde 2 cümlede anlam, 1 cümle türleri hatanız varsa 2 cümlede anlam testi 1 de cümle türleri testi çözün.
Yüksek iddiaya sahip olan öğrenciler için (Kasım TEOG ortalaması 95-100 arası)
Her gün her dersten 4 deneme çözün. Ertesi gün ise eksik olduğunuz konulardan en az 300 soru çözün. Mesela bugün her dersten dörder deneme yaptınız yani toplam 24 deneme çözdünüz, ertesi gün bu denemelerdeki yanlışlarının ait olduğu konulardan oluşan en az 300 soru çözün.
Eksik olduğunuz konularda veya takıldığınız sorularda inekle.com’daki üniversitelilerden birebir yardım alabileceğinizi unutmayın!
Herkese başarılar diliyorum.
Emre Solmaz – inekle Eğitim Danışmanı

blog-banner

2 thoughts on “TEOG Sınavına 2 Hafta Kala”
  1. Merhaba ben her gün 250-400 arası çözüyorum.Ama arkadaşlarım 600 falan çözüyorlar sizce ben az mı çözüyorum. Son 10 gün kala deneme çözmek mi daha mantıklı yoksa konu çalışmak mı?

Leave a Comment